Panelgesprek "Onderwijs in de 21ste eeuw"

Op vrijdag 24 mei tussen 16u en 17u organiseert HTISA een panelgesprek over ‘onderwijs in de 21ste eeuw’. De school nodigt jou en je collega’s van harte uit om er bij te zijn. Inschrijven kan gratis via http://panelgesprek.htisa.be.  Het panelgesprek vindt plaats in de school (Holstraat 66, 9000 Gent).  
Hoe kunnen we kinderen en jongeren zo goed mogelijk voorbereiden op maatschappelijke participatie, hoger onderwijs en/of een succesvolle professionele loopbaan? 

Welke innovatieve trends kunnen ons onderwijs écht naar een hoger niveau tillen? 

En hoe kunnen we een krachtige hefboom zijn voor élk kind?  Daarover gaan Claudia Van Egmond (managing director TAJO), Heleen Rijckaert (leerkracht Nederlands HTISA en hoofdredacteur vaktijdschrift FONS), Jan Bosschem (expert infrastructuur en ex-CEO SWECO), Patrick Danau (CEO Audi Brussel en oud-leerling HTISA) en Khalid Benhaddou (imam Gentse El Fath moskee en coördinator netwerk islamexperten) een uur lang met elkaar in gesprek.

Aansluitend wordt de foto-expo ‘innovatief onderwijs’ feestelijk geopend. Daarin brengt fotograaf Lodewijk De Decker innovatieve onderwijsprojecten in 10 Gentse basis- en secundaire scholen in beeld.
Wie na afloop van het panelgesprek graag nader kennis maakt met de schoolwerking, is van harte welkom om nog even te blijven hangen op het ‘open schoolmoment’ van HTISA.